• Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γαλλικα
Menu

TOPCLASS

Marina Papadopoulos

Υπεύθυνη του Πρακτορείου είναι η Marina Papadopoulos από τη Γαλλία. Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του modeling από 13 χρονών. Συνεργάστηκε με το 2ο μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου “URSULA” στην Αυστραλία. Ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεόρασης σαν παρουσιάστρια και σαν ηθοποιός σε τηλεοπτικά spot και σήριαλ.

TOPCLASS, ο ηγέτης στο χώρο του Modeling από το 1995

Διαδρομή

Μάρτιος 1994

Η Marina Papadopoulos σπούδασε στο Παρίσι Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Management και ασχολήθηκε για ένα χρονικό διάστημα ως δημοσιογράφος μόδας στο Ιταλικό περιοδικό HELP MAGAZINE.
Έτσι απέκτησε πλούσια εμπειρία στο χώρο του Modeling και της διαφήμισης.

μαρινα topclass

Διαδρομή

Σεπτέμβριος 1995

Έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και του modeling η κυρία Marina Papadopoulos, αποφάσισε να δημιουργήσει το 1995 την "TOP CLASS INTERNATIONAL" (T.C.I.).
Στην αγαπημένη της πόλη, την Θεσσαλονίκη, Πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδος και σταυροδρόμι των Βαλκανίων.

marina papadopoulos

Διαδρομή

Σεπτέμβριος 2015

Στην TOPCLASS, μια επαγγελματική πλέον ομάδα μοντέλων και συνεργατών, διοργανώνει ή συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικά spot, βίντεο κλίπ.
Συνεργάζεται επίσης με μακιγιέρ, στυλίστες, καθηγητές image making, φωτογράφους, κομμωτές, γραφίστες, τυπογράφους και διαφημιστές, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και την εικόνα της επιχείρησής σας ή των πελατών σας

marina papadopoulou

Διαδρομή

Ιανουάριος 2020

Ξεκινώντας πρώτη στην αγορά της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να δώσει μια επαγγελματική γραμμή στο χώρο των πρακτορείων μοντέλων, με αξιόλογη παρουσία και σημαντικές διακρίσεις σε πολλές διοργανώσεις ανάδειξης μοντέλων, όπως με τα γνωστά πλέον μοντέλα: Κάτια Ζυγούλη, Σοφία Χρησοχοϊδου, Κατερίνα Γεωργιάδου, Κατερίνα Στικούδη, Θεό Θεοδωρίδης (mister κόσμος 2004), Βασιλική Τσιρογιάννη Star Hellas 2014 που καταξιώθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

topclass marina

Η Ομάδα μας

professionals

Marina Papadopoulos

General Manager

General Manager

Μαρίνα Βλάχου

Model Lessons

Model Lessons

Αλεξάνδρου Χριστίνα

Public relations

Public relations

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 6932 477215
Email: info@topclass.gr
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη,
54628