Γίνε Μοντέλο

Είστε έτοιμοι να σας προσέξουν; Τότε είστε στο σωστό μέρος!
Όσο συμπληρώνετε τη φόρμα θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι για την αίτηση δε χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία ή ακριβές επαγγελματικές φωτογραφήσεις για να δηλώσετε. Ψάχνουμε για το επόμενο ταλέντο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, την εμπειρία και το portfolio.

Να θυμάστε ότι συμπληρώνοντας την αίτηση προσπαθείτε να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση σε αυτόν που σας γνωρίζει.
Χρησιμοποιείστε την πλατφόρμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά.

Η καλύτερη -ίσως- επιλογή είναι να επιλέξετε κάποιον αγαπημένο σας άνθρωπο, που εμπιστεύεστε τη γνώμη και το γούστο του για να
σας βοηθήσει να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο. Όταν αναρωτιέστε για κάποια φωτογραφία, να επιλέγετε πάντα αυτή που είναι
πιο φυσική.

Φυσικά, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες συμπλήρωσης την αίτησης, που αναφέρονται σε κάθε τμήμα της φόρμας.
Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία, μην ξεχάσετε να ελέγξετε της Συχνές Ερωτήσεις.

Καλή επιτυχία!

Βήμα 1: Στοίχεια

Βήμα 2: Μετρήσεις

Βήμα 3: Υποβολή Υλικού

Υποβάλετε τέσσερις φωτογραφίες του εαυτού σας: πλήρες μήκος, μέση, γκρο πλαν και προφίλ. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να επαναλάβετε τα παρακάτω δείγματα εικόνων. Αυτά δεν πρέπει να γίνουν επαγγελματικά, αλλά υπάρχουν μερικές οδηγίες: Τραβήξτε τις φωτογραφίες σας σε εξωτερικούς χώρους με φυσικό φως αλλά όχι με άμεσο ηλιακό φως. Θυμηθείτε, ψάχνουμε για φυσικό, ώστε να μην μακιγιάζ, να φορέσετε τα μαλλιά σας και να μην χαμογελάτε. Είναι σαν μια φωτογραφία διαβατηρίου για να τεκμηριώσετε την εμφάνισή σας για εμάς.

ΟΛΟΣΩΜΗ
ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ
ΑΜΦΑΣ
ΠΡΟΦΙΛ

Βήμα 4: Υποβολή Βίντεο

Δημιουργήστε 2 video: το πρώτο με το περπάτημά σας και το δεύτερο με την προσωπικότητά σας. Φροντίστε να είναι της μορφής .mp4 και λιγότερο από 10mb για να ανέβει σωστά.

Μέρος Α: Περπάτημα

Έχεις απορία πώς πρέπει να φτιάξεις αυτό το βίντεο; Δες τότε το βίντεο της Ilda!

Περπάτημα

Scroll up Drag View